A Bárholszámla csapata

A pénztárnál állsz sorban mikor az előtted álló megszólít: "Gyere elém, én áfás számlát kérek. Eltart egy darabig...".
Kevés embernek szívügye a papírmunka és úgy gondoljuk hogy a 21. században nem is kellene annak lennie. Mindent a mi csapatunk sem tud megoldani, de ha erre a problémára megoldást találunk, akkor már elértük egy célunkat.

Földi István

István a Bárhol Számla üzletkötője és ügyfélkapcsolati felelőse. Mindekivel szót ért az üzleti életben, és azon kívül is.

Guttmann Viktor

Viktor köti össze a terminálokat a számlázó szoftverrel, ő az első számú backend developerünk. Az automatikus számlázás mellett a kézi sörfőzésben hisz.

Herczeg Zsolt

Zsolt a csapat ezermestere. Fejleszti és karban tartja az IT infrastruktúrát, kapcsolatot tart a cég partnereivel és a cég vezetéséért is ő felel. Ha éppen nem dolgozik, akkor elektronikákat szerel.

Hoblik Sarolta

Mint a cég grafikusa Sarolta alakítja a Bárhol Számla aruclatát, és ő készíti az összes dokumentációnkat is. Mindent ki is próbál, mert minden termékben a hibák bosszantják a legjobban.

Vajnorák István

A Bárhol Számla alkalmazást István fejleszti, ő a csapat Android és Java guruja. Elkötelezett az egészséges életmód és a élethosszig tartó tanulás mellett is.